Programma schietdagen vrijdag

Vanaf januari 2019 zullen de vrijdagen ingedeeld worden in bepaalde disciplines, deze zijn toegankelijk voor ieder lid van onze vereniging zonder beperkingen.

1 vrijdag van de maand:

STEEL CHALLENGE schieten, deze discipline zal geschoten worden volgens de geldende reglementering en veiligheidsvoorschriften.

2 vrijdag van de maand:

FUN SHOOTING schieten, dit is een discipline met verrassingen kan zowel blikjes schieten zijn als een balk doorschieten telefoonboek schieten, potten en pannen schieten enz. hoe gekker hoe beter.

3 vrijdag van de maand:

MATCH 5 schieten deze discipline zal geschoten worden volgens de geldende reglementering en veiligheidsvoorschriften, met uitzondering voor de mensen die geen holster hebben zal dit aangepast worden met op verschillende plaatsen tafels te zetten. Ook is het naar open class en zijn alle richtmiddelen toegelaten, zoals red dot enz.

4 vrijdag van de maand:

BOWLING PINS schieten, ook volgens de geldende regels en veiligheidsvoorschriften.

Voor de mensen die willen op doel schieten de vrijdag avond, die kunnen gebruik maken van de bovenstand ( .22 stand) voor op kaart te schieten met zwaardere kalibers.

Nota: alle veiligheidsregels moeten worden gerespecteerd, zoals gehoorbescherming, veiligheidsbril  wanneer men op staal schiet of op een kortere afstand dan 25 meter.

De stand moet na het schieten proper en netjes achtergelaten worden.

De organisators staan open voor alle ideen bij het fun schieten.

Organisators:

Steel challenge en Match 5 schieten: Brys Alex - Jurgen Phillips

 

Fun Shooting en bowling pins schieten: De Ridder Didier Molnaer Peter Verschueren Kurt.

Deze mensen kan men aanspreken voor meerdere info en voorstellen.

De reglementen van FKPA voor deze disciplines kan men op onze web site raadplegen